Aanbestedingsadvies

Moet u openbaar of juist niet openbaar aanbesteden? Welke overeenkomst is het meest geschikt? Met hoeveel leveranciers gaat u in zee en welke looptijd kiest u? Vier Heren adviseert u van a tot z.

ICT raakt het hart van uw organisatie, het primaire werkproces. Als dat verstoord raakt, kunt u als onderwijsinstelling geen onderwijs geven en als gemeente uw burgers en samenwerkende partners niet bedienen. Bovendien is ICT uitermate complex. Het is dan ook zaak niet over één nacht ijs te gaan bij de selectie van leveranciers.

Juiste match met juiste partners tegen juiste voorwaarden

Dat is het uitgangspunt van Vier Heren bij ICT-aanbestedingen. De aanbestedingsovereenkomst die wij voor u opstellen, bevat de regimes die u nodig hebt om in te grijpen bij wanprestaties. Vandaar ook dat een dergelijke overeenkomst bij ons tot wel 40 pagina’s beslaat: het programma van eisen krijgt hierin zijn juridisch beslag. Wij willen u achterlaten met de juiste partij die tegen de juiste voorwaarden werkt, onder heldere eenduidige voorwaarden - zoals het heren betaamt.