Vier Heren

in Home

Adviesbureau Vier Heren onderscheidt zich door de combinatie van inhoudelijke expertise met financiële, economische en juridische expertise. De adviseurs hebben een achtergrond in het organisatieadvies en ICT-advies en zijn gespecialiseerd in inkoop- en aanbestedingsadvies aan onderwijsinstellingen en gemeenten. Wij werken voor schoolbesturen (PO en VO), mbo’s, hbo’s en universiteiten, cultuurinstellingen, uitvoeringsorganisaties en voor decentrale overheden waaronder gemeenten, waterschappen en gemeenschappelijke regelingen. Betrouwbaar, ervaren en betrokken, met kwaliteit als hoogste doel.

drs. S.D. van Beek

E-mail : dave.vanbeek@vierheren.nl
Mobiel : 06 53421727

Dave is econoom en aanbestedingsadviseur. Na zijn studie werkte hij als subsidieconsultant bij Coopers & Lybrand Dijker Van Dien (nu PriceWaterHouseCoopers). Daarna richtte hij samen met een collega HB Inventure op. Dit bureau richtte zich op subsidie- en aanbestedingsadvies en werd na 15 jaar verkocht aan Berenschot. Bij Berenschot was Dave eindverantwoordelijk voor de adviesgroep aanbestedingen. Verder volgde hij de leergang Aanbestedingsrecht voor inkopers aan de VU Law Academy. Sinds 2010 is hij partner en mede-eigenaar van Vier Heren.

Dave heeft ruime kennis van en ervaring met:

  • procesbegeleiding en projectleiderschap van complexe projecten
  • ondernemerschap
  • aanbestedingsadvies
  • mediation
  • trainingen verzorgen

Bekijk hier het volledig LinkedIn-profiel van Dave.

ir. ing. M.F. Verheijen LLB

E-mail : mathijs.verheijen@vierheren.nl
Mobiel : 06 20637850

Mathijs is informaticus, innovatiewetenschapper, jurist en aanbestedingsadviseur. Voorheen werkte hij onder meer als ICT-adviseur bij Berenschot. Verder volgde Mathijs aan de VU Law Academy de leergang Aanbestedingsrecht voor inkopers en de leergang Verbintenissenrecht inclusief diverse specialisatiecursussen op het gebied van contractrecht. Mathijs is juridisch deskundige in het opstellen van ICT-overeenkomsten en Service Level Agreements. Sinds 2010 is hij partner en mede-eigenaar van Vier Heren.

Mathijs heeft ruime kennis van en ervaring met:

  • het coördineren van diverse grootschalige en complexe ICT-aanbestedingen als projectleider voor publieke organisaties
  • het begeleiden van bedrijven bij het succesvol inschrijven op ICT-aanbestedingen
  • het toetsen, opstellen en bewaken van ICT-overeenkomsten en Service Level Agreements
  • juridisch advies en ICT-advies

Bekijk het hier het volledige LinkedIn-profiel van Mathijs.