Gediplomeerd jurist!

in History

Na een aantal jaren hard studeren is Mathijs op 15 juni 2023 afgestudeerd met het prachtige eindcijfer 9,2! Vier Heren heeft nu dus een gediplomeerd jurist in dienst. Dit past in het streven naar maximale kwaliteit voor de klanten van Vier Heren. 

Verdere specialisatie en professionalisering

JPAO-VULAW
in History

Mathijs volgt met succes een meerdaagse cursus op het gebied van Privacyrecht aan de Universiteit van Leiden en Dave rondt met succes de Leergang Verdieping aanbestedingsrecht voor inkopers aan de VU Law Academy.

Programma- en projectmanagement

in History

De afgelopen jaren heeft Vier Heren voornamelijk individuele dan wel enkele ICT inkoop- en aanbestedingstrajecten per klantorganisatie succesvol begeleid. Echter onze klanten hebben inmiddels in toenemende mate te maken met meerdere en complexere IT inkoop- en aanbestedingstrajecten. Daarom biedt Vier Heren sinds 2020 ook programma- en projectmanagement aan voor het ICT-inkoopportfolio van een organisatie. Momenteel begeleiden de adviseurs van Vier Heren de komende jaren een programma bij een hogeschool (6 ICT trajecten) en daarnaast bij een belastingsamenwerking (10+ ICT trajecten). Hoe kunnen wij u hierin van dienst zijn?

Strategische samenwerking met mr. Maurice Essers, aanbestedingsrechtadvocaat

in History

Vanaf dit moment is er een strategische samenwerking met mr. Maurice Essers van Essers Advocaten. Vier Heren kan een beroep doen op de expertise van mr. Maurice Essers voor de eventuele preventieve juridische toetsing en borging van de aanbestedingsdocumenten. Hij richt zich met name op het juridisch begeleiden van eventuele complexe vraagstukken tijdens aanbestedingsprocedures en het mede redigeren van ter zake relevante aanbestedingsdocumenten en het voeren van aanbestedingsgeschillen.

Werkzaam voor alle type onderwijsinstellingen van PO t/m WO

in History

Inmiddels is Vier Heren werkzaam voor alle type onderwijsinstellingen: primair, voortgezet, middelbaar- en hoger beroepsonderwijs en het wetenschappelijk onderwijs. Geografisch gezien van Groningen tot Limburg en van Overijssel tot Zuid-Holland.

Zie hiervoor ook onze Opdrachtgevers.

Eigen kantoor aan de Veilingweg 18 te Bunnik

in History

 

Vanaf dit moment is Vier Heren de trotste eigenaar van een kantoorpand in Bunnik gelegen aan de Veilingweg 18. In samenwerking met architect Cris van Amsterdam is deze bijzondere kantoorlocatie gerealiseerd. Wij werken er met veel plezier en ontvangen u graag.